حسن روحانی

به نقل از خبرگزاری پانا، مدیرکل فرهنگی، هنری اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت دریافت نظرات نسل آینده‌ساز برای تقویت حس مسوولیت‌پذیری در بین این نسل، گفت: پرسش مهر۲۱ ریاست جمهوری به دنبال دغدغه‌های جامعه است.

علی رمضانی، هدف از برگزاری این جشنواره را ارتقای روحیه نقد پذیری، پرسشگری و مسئولیت‌پذیری در جامعه ذکر کرد. وی پرورش روحیه پرسش‌گری، تحلیل پدیده‌ها، ایجاد تعامل بیشتر میان معلمان و دانش‌آموزان، ایجاد نشاط، شادابی و تحرک بیشتر در مدارس، ترویج و تقویت امر تحقیق و پژوهش در آموزش و پرورش، گسترش و تقویت فعالیت‌های گروهی و کشف، رشد و پرورش استعدادهای بالقوه را از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره برشمرد.

رمضانی با اشاره به اینکه مسئولان باید با نگاه نقادانه دانش‌آموزان آشنا شوند،اظهار کرد: دانش‌آموزان در جشنواره پرسش مهر هر سال به یکی از دغدغه‌های مهم جامعه به زبان قلم و هنر پاسخ‌های خلاقانه می‌دهند.

مدیر کل فرهنگی و هنری وزارت افزود: پرسش مهر ۲۱ با سوال رئیس جمهوری همزمان با آغاز سال تحصیلی با عنوان «فرزندانم برای مقابله با کرونا چطور می‌توانید به همکلاسی‌های خود یاری ‌رسانید» شروع شده است.

وی خاطرنشان کرد: تمام دانش‌آموزان در تمام دوره‌های تحصیلی به جز دوره اول ابتدایی می‌توانند دراین جشنواره شرکت کنند.

وی با بیان اینکه اولین پرسش مهر در سال ۷۶ از سوی رییس جمهور مطرح شد، اضافه کرد: دراین سال‌ها این پرسش مورد استقبال خانواده، دانش‌آموزان و معلمان قرار گرفته است.

رمضانی گفت: امسال نیز معلمان می‌توانند آثار خود را مستقیم به دبیرخانه کشوری این جشنواره که مستقر در آموزش و پرورش شهر تهران است، ارسال کنند.

وی افزود: در پرسش مهر ۲۰ ریاست جمهوری حدود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار دانش آموز و فرهنگی شرکت کردند.

منبع خبر: خبرگزاری پانا